Wat heb je nodig
- 500 gr. sukadelapjes
- 5 laurierblaadjes
- 6 kruidnagelen
- 1 rode paprika
- 3 uien
- 1/2 prei
- 1/2 courgette
- 1 winterpeen
- 5 grote champions
- 1/2 broccoli
- 1 klein potje spercieboontjes
- knoflook
kruiden:
- zout
- peper
- bbq/grillkruiden
- koek- en speculaaskruiden
- oregano
- koreander
- tijm
- dille
- kurkuma
Werkwijze
- snijd de sukadelapjes in reepjes
- voeg de knoflook en de kruiden toe (naar eigen smaak)
- laat dit 1,5 uur sudderen op een laag pitje
- snijd de groentes
- voeg (als het vlees gaar is) de groentes nog half uur toe aan het vlees
- evt. pakje 'mix voor hachee' toevoegen
Heerlijk bij puree of rijst.
Eet smakelijk